Jón Daði Böðvarsson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jón Daði Böðvarsson
FWC 2018 - Group D - NGA v ISL - Photo 81 (cropped).jpg
Böðvarsson latian karo timnas Islandia.
Katerangan priangga
Jeneng dawa Jón Daði Böðvarsson[1]
Tanggal lair (1992-05-25) 25 Mèi 1992 (umur 30)[2]
Papan lair Selfoss, Islandia
Dhuwur 1.89 m (6 ft 2 in)[2]
Posisi main Panyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Bolton Wanderers
Angka 9
Karir nom
0000–2009 Selfoss
2011Aarhus U19 (nyileh)
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009–2012 Selfoss 80 (18)
2013–2015 Viking 81 (15)
2016 Kaiserslautern 15 (2)
2016–2017 Wolverhampton Wanderers 42 (3)
2017–2019 Reading 53 (14)
2019–2022 Millwall 69 (5)
2022– Bolton Wanderers 5 (0)
Tim nasional
2009–2010 Islandia U-19 7 (1)
2011–2014 Islandia U-21 12 (2)
2012– Islandia 62 (4)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 11:17, 9 February 2022 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 15 January 2022

Jón Daði Böðvarsson (lair 25 Mei 1992) yaiku pemain bal-balan profesional Islandia sing main dadi Penyerang kanggo Bolton Wanderers.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "EFL: Club list of registered players" (PDF). English Football League. 20 May 2017. p. 41. Dibukak ing 6 October 2017.
  2. a b "2018 FIFA World Cup Russia: List of players: Iceland" (PDF). FIFA. 10 June 2018. p. 13. Dibukak ing 10 June 2018.