Jack Iredale

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jack Iredale
Katerangan priangga
Jeneng dawa Jack Henry Stewart Iredale[1]
Tanggal lair (1996-05-02) 2 Mèi 1996 (umur 26)
Papan lair Greenock, Skotlandia
Dhuwur 1.90 m (6 ft 3 in)
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Cambridge United
Angka 3
Karir nom
AIS
2016–2017 Perth Glory
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2016–2017 Perth Glory NPL 23 (2)
2017 ECU Joondalup 4 (1)
2017–2019 Greenock Morton 37 (3)
2017–2018Queen's Park (nyileh) 14 (1)
2019–2020 Carlisle United 22 (2)
2020– Cambridge United 48 (4)
Tim nasional
Australia U-17 1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 2 October 2021 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 24 February 2018

Jack Henry Stewart Iredale (lair 2 Mei 1996) yaiku pemain bal-balan profesional Australia sing main dadi Bek kanggo Cambridge United.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Cambridge United" (PDF). English Football League. p. 16. Dibukak ing 19 September 2020.