Marga Ayu, Margasari, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Marga Ayu
Désa
Marga Ayu kapernah ing Kabupatèn Tegal
Marga Ayu
Marga Ayu
Marga Ayu kapernah ing Jawa Tengah
Marga Ayu
Marga Ayu
Marga Ayu kapernah ing Indonésia
Marga Ayu
Marga Ayu
Koordhinat: 7°04′27″S 108°59′09″E / 7.07427°S 108.98574°E / -7.07427; 108.98574Koordhinat: 7°04′27″S 108°59′09″E / 7.07427°S 108.98574°E / -7.07427; 108.98574
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
KacamatanMargasari
Kodhe laladan
administrasi
33.28.01.2013

Marga Ayu iku désa ing Kacamatan Margasari, Kabupatèn Tegal, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2019-02-25.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)


 

Margasari, Tegal, Jawa Tengah

Désa/Kelurahan: Danaraja | Dhukutengah | Jatilaba | Jembayat | Kaligayam | Kalisalak | Karangdawa | Margaayu | Margasari | Pakulaut | Prupuk Kidul | Prupuk Lor | Wanasari