Mangsa pancaroba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Marèng)
Jump to navigation Jump to search

Mangsa pancaroba utawa mangsa marèng iku mangsa antara mangsa udan lan mangsa katiga Mangsa pancaroba iki umuré 86 dina. Mangsa pancaroba iku biyasa tiba wiwit sasi Fèbruari nganti April Masehi.

Uga delengen[besut | besut sumber]