Manistutu, Melaya, Jembrana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Manistutu
Désa
Manistutu kapernah ing Kabupatèn Jembrana
Manistutu
Manistutu
Manistutu kapernah ing Bali
Manistutu
Manistutu
Manistutu kapernah ing Indonésia
Manistutu
Manistutu
Koordhinat: 8°16′50″S 114°35′38″E / 8.28046°S 114.59381°E / -8.28046; 114.59381Koordhinat: 8°16′50″S 114°35′38″E / 8.28046°S 114.59381°E / -8.28046; 114.59381
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènJembrana
KacamatanMelaya
Kodhe laladan
administrasi
51.01.04.2010

Manistutu iku désa ing Kacamatan Melaya, Kabupatèn Jembrana, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Melaya, Jembrana