Melayu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Malayu)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Melayu bisa ateges:

Suku Melayu ing Indonésia

Basa

Subbasa Basa Melayu

Panggonan

Deleng uga