Magelang Tengah, Kutha Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Magelang Tengah
Kacamatan
Magelang Tengah kapernah ing Jawa Tengah
Magelang Tengah
Magelang Tengah
Magelang Tengah kapernah ing Indonésia
Magelang Tengah
Magelang Tengah
Koordhinat: 7°28′39″S 110°13′07″E / 7.47743°S 110.21867°E / -7.47743; 110.21867Koordhinat: 7°28′39″S 110°13′07″E / 7.47743°S 110.21867°E / -7.47743; 110.21867
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaMagelang
Kodhe laladan
administrasi
33.71.03

Magelang Tengah iku kacamatan ing Kutha Magelang.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)