Magelang Kidul, Kutha Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Magelang Kidul
Kacamatan
Magelang Kidul kapernah ing Jawa Tengah
Magelang Kidul
Magelang Kidul
Magelang Kidul kapernah ing Indonésia
Magelang Kidul
Magelang Kidul
Koordhinat: 7°29′41″S 110°13′10″E / 7.4948°S 110.21955°E / -7.4948; 110.21955Koordhinat: 7°29′41″S 110°13′10″E / 7.4948°S 110.21955°E / -7.4948; 110.21955
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaMagelang
Kodhe laladan
administrasi
33.71.01

Magelang Kidul iku kacamatan ing Kutha Magelang.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)