Magelang Lor, Kutha Magelang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Magelang Lor
Kacamatan
Magelang Lor kapernah ing Jawa Tengah
Magelang Lor
Magelang Lor
Magelang Lor kapernah ing Indonésia
Magelang Lor
Magelang Lor
Koordhinat: 7°27′22″S 110°13′19″E / 7.45609°S 110.22208°E / -7.45609; 110.22208Koordhinat: 7°27′22″S 110°13′19″E / 7.45609°S 110.22208°E / -7.45609; 110.22208
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaMagelang
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Magelang Lor iku kacamatan ing Kutha Magelang.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)