Luwus, Baturiti, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Luwus
Désa
Luwus kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Luwus
Luwus
Luwus kapernah ing Bali
Luwus
Luwus
Luwus kapernah ing Indonésia
Luwus
Luwus
Koordhinat: 8°23′54″S 115°11′59″E / 8.39834°S 115.19977°E / -8.39834; 115.19977Koordhinat: 8°23′54″S 115°11′59″E / 8.39834°S 115.19977°E / -8.39834; 115.19977
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanBaturiti
Kodhe laladan
administrasi
51.02.09.2002

Luwus iku désa ing Kacamatan Baturiti, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Baturiti, Tabanan