Luwijawa, Jatinegara, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Luwijawa
Désa
Luwijawa kapernah ing Kabupatèn Tegal
Luwijawa
Luwijawa
Luwijawa kapernah ing Jawa Tengah
Luwijawa
Luwijawa
Luwijawa kapernah ing Indonésia
Luwijawa
Luwijawa
Koordhinat: 7°02′54″S 109°16′08″E / 7.0482°S 109.26878°E / -7.0482; 109.26878Koordhinat: 7°02′54″S 109°16′08″E / 7.0482°S 109.26878°E / -7.0482; 109.26878
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
KacamatanJatinegara
Kodhe laladan
administrasi
33.28.07.2014

Luwijawa iku désa ing Kacamatan Jatinegara, Kabupatèn Tegal, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2019-02-25.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)