Lumbung, Selemadeg Kulon, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lumbung
Désa
Lumbung kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Lumbung
Lumbung
Lumbung kapernah ing Bali
Lumbung
Lumbung
Lumbung kapernah ing Indonésia
Lumbung
Lumbung
Koordhinat: 8°28′44″S 114°59′53″E / 8.47877°S 114.99806°E / -8.47877; 114.99806Koordhinat: 8°28′44″S 114°59′53″E / 8.47877°S 114.99806°E / -8.47877; 114.99806
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanSelemadeg Kulon

Lumbung iku désa ing Kacamatan Selemadeg Kulon, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Selemadeg Kulon, Tabanan