Lumbang, Prabalingga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lumbang
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiLumbang
Lumbang kapernah ing Jawa Wétan
Lumbang
Lumbang
Lumbang kapernah ing Indonésia
Lumbang
Lumbang
Koordhinat: 7°50′42″S 113°03′30″E / 7.84511°S 113.05833°E / -7.84511; 113.05833Koordhinat: 7°50′42″S 113°03′30″E / 7.84511°S 113.05833°E / -7.84511; 113.05833
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPrabalingga
Kodhe laladan
administrasi
35.13.24

Lumbang iku kacamatan ing Kabupatèn Prabalingga.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)