Besuk, Prabalingga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Besuk
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBesuk
Besuk kapernah ing Jawa Wétan
Besuk
Besuk
Besuk kapernah ing Indonésia
Besuk
Besuk
Koordhinat: 7°47′22″S 113°28′40″E / 7.78941°S 113.4779°E / -7.78941; 113.4779Koordhinat: 7°47′22″S 113°28′40″E / 7.78941°S 113.4779°E / -7.78941; 113.4779
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPrabalingga
Kodhe laladan
administrasi
35.13.13

Besuk iku kacamatan ing Kabupatèn Prabalingga.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)