Menyang kontèn

Dringu, Prabalingga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Dringu
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiDringu
Dringu kapernah ing Jawa Wétan
Dringu
Dringu
Dringu kapernah ing Indonesia
Dringu
Dringu
Koordhinat: 7°47′16″S 113°15′19″E / 7.7879°S 113.25519°E / -7.7879; 113.25519Koordhinat: 7°47′16″S 113°15′19″E / 7.7879°S 113.25519°E / -7.7879; 113.25519
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPrabalingga
Kodhe laladan
administrasi
35.13.19

Dringu iku kacamatan ing Kabupatèn Prabalingga.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.