Menyang kontèn

Gadhing, Prabalingga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gadhing
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGading
Gadhing kapernah ing Jawa Wétan
Gadhing
Gadhing
Gadhing kapernah ing Indonesia
Gadhing
Gadhing
Koordhinat: 7°53′07″S 113°33′41″E / 7.88531°S 113.56145°E / -7.88531; 113.56145Koordhinat: 7°53′07″S 113°33′41″E / 7.88531°S 113.56145°E / -7.88531; 113.56145
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPrabalingga
Kodhe laladan
administrasi
35.13.09

Gadhing iku kacamatan ing Kabupatèn Prabalingga.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.