Lobu, Banggai

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lobu
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSulawesi Tengah
KabupatenBanggai

Lobu inggih menika salah sawijining kabupaten ing Kabupaten Banggai, Sulawesi Tengah, Indonesia . Kecamatan iki udakara 86 kilometer ing sisih lor saka ibukutha Kabupaten Banggai, Luwuk, liwat Pagimana . Kursi pamrentahan ana ing desa Lobu . Lobu minangka asil pamekaran saking Kabupaten Pagimana ing taun 2009.

Desa / kelurahan[besut | besut sumber]

Cithakan:Templat:Col

  1. Bahingin
  2. Balean
  3. Bolobungkang
  4. Dolom
  5. Kadodi
  6. Lambuli
  7. Lobu
  8. Niubulan
  9. Uha Uhangon
  10. Uwe Daka-Daka

Pranala njaba[besut | besut sumber]