Luwuk, Banggai

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Luwuk, Banggai
Nagara Indonésia
Jembar101,43 Kilomèter pesagi

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Banggai {{{nama dati2}}}]]

Kacamatan Luwuk iku kacamatan ing Kabupatèn Banggai propinsi Sulawesi Tengah.

Kabupatèn Banggai