Luwuk, Banggai

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Luwuk, Banggai
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri72.01.04 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Banggai {{{nama dati2}}}]]

Kacamatan Luwuk iku kacamatan ing Kabupatèn Banggai propinsi Sulawesi Tengah.

Kabupatèn Banggai