Lelateng, Negara, Jembrana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lelateng
Kalurahan
Lelateng kapernah ing Kabupatèn Jembrana
Lelateng
Lelateng
Lelateng kapernah ing Bali
Lelateng
Lelateng
Lelateng kapernah ing Indonésia
Lelateng
Lelateng
Koordhinat: 8°22′54″S 114°36′26″E / 8.38163°S 114.60727°E / -8.38163; 114.60727Koordhinat: 8°22′54″S 114°36′26″E / 8.38163°S 114.60727°E / -8.38163; 114.60727
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènJembrana
KacamatanNegara
Kodhe laladan
administrasi
51.01.01.1013

Lelateng iku kalurahan ing Kacamatan Negara, Kabupatèn Jembrana, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Negara, Jembrana