Lawiyan, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Lawiyan, Surakarta)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lawiyan
Kacamatan
Lawiyan kapernah ing Jawa Tengah
Lawiyan
Lawiyan
Lawiyan kapernah ing Indonésia
Lawiyan
Lawiyan
Koordhinat: 7°33′41″S 110°47′36″E / 7.56133°S 110.79324°E / -7.56133; 110.79324Koordhinat: 7°33′41″S 110°47′36″E / 7.56133°S 110.79324°E / -7.56133; 110.79324
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kutha Surakarta
Kodhe laladan
administrasi
33.72.01

Lawiyan iku kacamatan ing Kutha Surakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.