Lawiyan, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Lawiyan, Surakarta)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lawiyan
Kacamatan
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 502: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Central Java" does not exist.
Koordhinat: 7°33′41″S 110°47′36″E / 7.56133°S 110.79324°E / -7.56133; 110.79324Koordhinat: 7°33′41″S 110°47′36″E / 7.56133°S 110.79324°E / -7.56133; 110.79324
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
Kodhe laladan
administrasi
33.72.01

Lawiyan iku kacamatan ing Kutha Surakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.