Lauingen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lauingen
Coat of arms of Lauingen
Coat of arms
Nagara Jerman
Praja Bavaria
Laladan admin. Schwaben
Dhistrik Dillingen an der Donau
Pamaréntahan
 • Mayor Wolfgang Schenk (SPD)
Tlatah
 • Gunggung 44,39 km2 (1,714 sq mi)
Èlevasi 439 m (1,440 ft)
Cacah jiwa (2006-12-31)
 • Gunggung 10.974
 • Kapadhetan 2.5/km2 (6.4/sq mi)
CET/CEST (UTC+1/+2)
Postal codes 89415
Dialling codes 09072
Nomer wahana DLG
Sana jaringan www.lauingen.de

Lauingen iku kutha sing ana ing Regierungsbezirk Schwaben, Bayern, Jerman. Kutha iki padunungé 11.000 jiwa.

Géografi[besut | besut sumber]

Lauingen ana ing lembah Donau, ing pinggir Pagunungan Schwäbische Alb, 37 km lor-wétan Ulm. Donau ngilèni sithik wewengkon Lauingen, tepaté ing désa Faimingen, sing ing kéné ana bendungan mawa jeneng Faiminger Stausee. Ora adoh saka bendungan iku, kali Brenz duwé muara ing Donau.

Lauingen duwé 4 désa, ya iku Faimingen, Frauenriedhausen, Lauingen, lan Veitriedhausen

Wates[besut | besut sumber]

Herzog-Georg-Straße ing Lauingen

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]