Lauingen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lauingen
Lambang Lauingen
Lauingen kapernah ing Jerman
Lauingen
Lauingen
Koordinat 48°34′0″N 10°26′0″E / 48.56667°N 10.43333°E / 48.56667; 10.43333
Administrasi
Negara Jerman
Negara bagéyan Bayern
Regierungsbezirk Schwaben
Distrik Dillingen an der Donau
Wali kutha Wolfgang Schenk (SPD)
Statistik dasar
Area 4.439 km² (1,714 sq mi)
Elevasi 439 m  (1440 kaki)
Populasi 10.974  (31 Desember 2006)
 - Kapadhetan 247 /km2 (640 /mil²)
Informasi liya
Zona wektu CET/CEST (UTC+1/+2)
Tandha nomer kendharaan motor DLG
Kodhe pos 89415
Kodhe wilayah 09072
Situs web www.lauingen.de

Lauingen iku kutha sing ana ing Regierungsbezirk Schwaben, Bayern, Jerman. Kutha iki padunungé 11.000 jiwa.

Géografi[besut | besut sumber]

Lauingen ana ing lembah Donau, ing pinggir Pagunungan Schwäbische Alb, 37 km lor-wétan Ulm. Donau ngilèni sithik wewengkon Lauingen, tepaté ing désa Faimingen, sing ing kéné ana bendungan mawa jeneng Faiminger Stausee. Ora adoh saka bendungan iku, kali Brenz duwé muara ing Donau.

Lauingen duwé 4 désa, ya iku Faimingen, Frauenriedhausen, Lauingen, lan Veitriedhausen

Wates[besut | besut sumber]

Herzog-Georg-Straße ing Lauingen

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lauingen&oldid=985922"