Lastri (film)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lastri (film)
Disutradarani Eros Djarot
Diprodhuseri Marcella Zalianty
Olivia Zalianty
Dibintangi Marcella Zalianty
Dwi Sasono
Slamet Rahardjo Djarot
Tio Pakusadewo
Iga Mawarni
Artika Sari Devi
Lukman Sardi
Dibabar déning Keana Production
Nagara Indonésia

Lastri iku filem sing diadaptasi saka buku Suara Perempuan Tragedi '65 karya Ita F. Nadia. Disutradarni déning Eros Djarot lan diprodhuksi taun 2008. Film iki minangka debut Marcella Zalianty dadi prodhuser bebarengan karo adhiné, Olivia Zalianty lan omah prodhuksi sing diadegaké nganggo jeneng Keana Production. Film Lastri dibintangi antarané déning Marcella Zalianty, Dwi Sasono, Slamet Rahardjo Djarot, Tio Pakusadewo, Iga Mawarni,Artika Sari Devi lan Lukman Sardi.

Nyritakaké ngenani kurban perkosaan pasca prastawa 30 September 1965 kanthi téma utama bab kamurnian cinta lan ajining kamanungsan universal.

Pranala njaba[besut | besut sumber]