La La Land (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
La La Land
DisutradaraniDamien Chazelle
Diprodhuseri
Ditulis déningDamien Chazelle
Dibintangi
DimusikiJustin Hurwitz
SinématografiLinus Sandgren
Dibesut déningTom Cross
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningSummit Entertainment
Tanggal metu
Suwéné
128 minit[1]
NagaraAmerika Sarekat
BasaInggris
Rantaman$30 yuta[2]
Kalarisan$174,9 yuta[3]

La La Land yaiku filem drama komedi musikal romansa Amerika Sarekat taun 2016 sing ditulis lan disutradharani Damien Chazelle lan dibintangi Ryan Gosling, Emma Stone, John Legend, lan Rosemarie DeWitt. Filem kasebut nyritani babagan musisi lan calon aktris sing ketemu lan tresna-tinresnan ing Los Angeles. Judhule ngacu karo singkatan jeneng kutha Los Angeles lan ungkapan sing artine donya impian. La La Land tayang kapisan ing Festival Filem Venesia ing 31 Agustus 2016 lan dirilis ing Amerika Sarekat ing 9 Desember 2016 dening Summit Entertainment.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "La La Land (12A)". British Board of Film Classification. October 14, 2016. Dibukak ing October 14, 2016.
  2. Bart, Peter. "Peter Bart: 'La La Land' Adds Musical Backbeat To Wide-Open Awards Race". Deadline.com. Dibukak ing December 2, 2016.
  3. "La La Land (2016)". Box Office Mojo. Dibukak ing January 23, 2017.

Pranala jaba[besut | besut sumber]