LOL (filem 2012)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. LOL nggih punika filem sandiwara saking Amérikah Sarékat taun 2012. Filem punika kaarahaken déning Lisa Azuelos lan Karim Aïnouz, pandamelan ambal saking filem Prancis kanthi sesirah ingkang sami, babaran taun 2008. Juru damel filem punika kapasrahaken dhumateng Michael Shamberg sesarengan Stacey Sher lan Tish Cyrus. Para juru paraga ingkang sami maragani antawisipun Miley Cyrus, Demi Moore, Ashley Greene lan Adam Sevani. LOL kababar kagem pamirsa Amérikah Sarékat ing surya 4 Mei 2012, kanthi winatesan.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Pandamelan[besut | besut sumber]

Filem pandamelan ambal saing filem taun 2008 saking Prancis kanthi sesirah ingkang sami. ingkang kaserat lan kaarahaken déning sutradhara Lisa Azuelos. Pandamelan filem dipuncakaken ing pungkasan 2010 wonten Detroit, Chicago lan Paris. Salah setunggal adhegan wonte film punika ingkang ngetawisaken Miley Cyrus saweg ngeses ganja dipunpedhot sasampunipun video ingkang dipun dum miyos internet ing wulan Desember 2010.

Soundtrack[besut | besut sumber]

  1. "Everybody" – Ingrid Michaelson
  2. "You Can't Always Get What You Want" – The Rolling Stones
  3. "Somewhere Only We Know" – Keane
  4. "Houdini" – Foster the People
  5. "The Big Bang" – Rock Mafia
  6. "Microphone" – Coconut Records
  7. "Location" – Freelance Whales
  8. "Cul et chemise" – BB Brunes
  9. "Everybody's Got to Learn Sometime" – Jean-Phillipe Verdin
  10. "Birds" – The Submarines
  11. "Heart on fire" – Jonathan Clay

Pasanggiri[besut | besut sumber]

Pasanggiri Kategori Panampi Kasil
2012 Teen Choice Awards Choice Movie Actress: Romance Miley Cyrus Nominasi[3]
2012 Do Something Awards Movie Star: male Nominasi[4]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b c d e Venaurl, Jocelyn (September 7, 2011). "Miley Cyrus And Ashley Greene Shoot 'LOL' In Paris". MTV.com. Dijupuk February 26, 2011. 
  2. Kit, Borys (October 28, 2010). "Lionsgate Picks Up 'LOL' Comedy". The Hollywood Reporter (Prometheus Global Media). Dijupuk February 26, 2011. 
  3. "New 2012 Teen Choice Awards Nominations Led By Breaking Dawn & Snow White". GossipCop.com. Gossip Cop Media. June 14, 2012. Dijupuk 15 July 2012. 
  4. "Vote". VH1 News. June 14, 2012. Dijupuk August 7, 2012. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]