Kwon Yuri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Yuri
Snsd A.jpg
Yuri ing promo LG
Pratélan latar wuri
Paraban Kwon Yu-ri (권유리)
Saka Goyang, Koréa Kidul
Génre K-pop, Dance-pop
Mangsa akarya 2007 (2007)–present
Labèl SM Entertainment
Universal Music Japan
Interscope Records
Sing magepokan Girls' Generation (2007-sapunika)
SM Town
Route 0 (2002-2003)
Sana jaringan http://girlsgeneration.smtown.com

Yuri
Hangul 권유리
Alihaksara sing Disampurnakaké Gwon Yu-ri
McCune–Reischauer Kwŏn Yuri
Korean name
Hanja

Kwon Yuri inggih punika salah satunggalipun personil saking girl band Girls Generation utawi SNSD. Yuri dados urutan no 1 ing Korea kang dados artis paling imut lan gen kang paling sae. Yuri dipunpilih saking hasil survey kang dipuntindakaken déning klinik plastik ing Korea.[1]

Profil Kwon Yuri[besut | besut sumber]

Profil saking Kwon Yuri inggih punika:

  1. Asma Lair: Kwon Yuri
  2. Asma Tetimbalan: Yuri
  3. Tegesing Asma: Putih mlathi kang grapyak (sae ati)
  4. Asma Tetimbalan ing SNSD: Black Pearl
  5. Asma Tetimbalan Sapanunggale: Yul, Kwongul, Ggab-Yul, Black Yul, Yuree
  6. Tanggal Lair: 5 Desember 1989
  7. Gol. Gethih: AB
  8. Nginggilipun:167 cm
  9. Posisi ing SNSD: Ketua Dancer kang no kalih, pambiyantu vokal
  10. No Favorit: 18
  11. Hobi: Nari, Ballet, Main Piano, Viollin, Renang
  12. Lagu Favorit ing SNSD: Baby Baby[2]

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

  1. ^ (id)celebrity.okezone.com(dipuntingali tanggal 28 Agustus 2011)
  2. ^ (id)duniabaca.com(dipuntingali tanggal 11 Agustus 2011)


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kwon_Yuri&oldid=990022"