Kwon Yuri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Yuri
Kwon Yu-ri at fansigning event on August 13, 2017.jpg
Yuri 207
Pratélan latar wuri
ParabanKwon Yu-ri (권유리)
SakaGoyang, Koréa Kidul
GénreK-pop, Dance-pop
Mangsa akarya2007 (2007)–present
LabèlSM Entertainment
Universal Music Japan
Interscope Records
Sing magepokanGirls' Generation (2007-sapunika)
SM Town
Route 0 (2002-2003)
Sana jaringanhttp://girlsgeneration.smtown.com

Yuri
Hangul권유리
Alihaksara Koréa Kang SinampurnaGwon Yu-ri
McCune–ReischauerKwŏn Yuri
Korean name
Hanja

Kwon Yuri inggih punika salah satunggalipun personil saking girl band Girls Generation utawi SNSD. Yuri dados urutan no 1 ing Koréa kang dados artis paling imut lan gen kang paling saé. Yuri dipunpilih saking hasil survey kang dipuntindakaken déning klinik plastik ing Koréa.[1]

Profil Kwon Yuri[besut | besut sumber]

Profil saking Kwon Yuri inggih punika:

  1. Asma Lair: Kwon Yuri
  2. Asma Tetimbalan: Yuri
  3. Tegesing Asma: Putih mlathi kang grapyak (saé ati)
  4. Asma Tetimbalan ing SNSD: Black Pearl
  5. Asma Tetimbalan Sapanunggale: Yul, Kwongul, Ggab-Yul, Black Yul, Yuree
  6. Tanggal Lair: 5 Dhésèmber 1989
  7. Gol. Gethih: AB
  8. Nginggilipun:167 cm
  9. Posisi ing SNSD: Ketua Dancer kang no kalih, pambiyantu vokal
  10. No Favorit: 18
  11. Hobi: Nari, Ballet, Main Piano, Viollin, Renang
  12. Lagu Favorit ing SNSD: Baby Baby[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. celebrity.okezone.com(dipuntingali tanggal 28 Agustus 2011)
  2. duniabaca.com(dipuntingali tanggal 11 Agustus 2011)