Goyang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Goyang
고양
高陽
Kutha
Trankripsi Korea
 • Hangul 고양시
 • Hanja 高陽市
 • Alih Aksara yang Disempurnakan Goyang-si
 • McCune-Reischauer Koyang-si
Official logo of Goyang
Lambang Goyang
Location of Goyang
Negara  Korea Kidul
Wilayah Sudogwon
P administratif 3 gu, 35 dong
Laladan
 • Gunggung 267,29 km2 (10,320 sq mi)
Cacah warga (2005)
 • Gunggung 1.073.069
 • Pepadhet 4.014,6/km2 (103,980/sq mi)
 • Dialek Seoul

Kutha Goyang (Goyang-si; pangucap cara Koréa: [ko.jaŋ]) inggih menika satunggaling kutha ingkang mapan wonten ing sisih lor Seoul (ibu kota Korea Kidul). Kutha Goyang menika saged dipunakses kanthi gampil lumantar Seoul Ring-Express lan Jayuro Expressway kanthi wekdal 20 menit.

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Cithakan:Gyeonggi Cithakan:Korea Selatan-geo-stub