Kuta, Kuta, Badung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kuta
Kalurahan
Kuta kapernah ing Kabupatèn Badung
Kuta
Kuta
Kuta kapernah ing Bali
Kuta
Kuta
Kuta kapernah ing Indonésia
Kuta
Kuta
Koordhinat: 8°43′27″S 115°10′35″E / 8.7242°S 115.17648°E / -8.7242; 115.17648Koordhinat: 8°43′27″S 115°10′35″E / 8.7242°S 115.17648°E / -8.7242; 115.17648
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBadung
KacamatanKuta

Kuta iku kalurahan ing Kacamatan Kuta, Kabupatèn Badung, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Kuta, Badung