Kuch Kuch Hota Hai

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kuch Kuch Hota Hai
Disutradarani Karan Johar
Diprodhuseri Yash Johar
Ditulis déning Karan Johar
Dibintangi Shahrukh Khan
Salman Khan
Kajol Devgan
Rani Mukherjee
Sinématografi Santosh Thundiiayil
Dibesut déning Sanjay Sankla
Dibabar déning Dharma Productions
Tanggal metu
16 Oktober 1998
Suwéné
177 menit
Nagara India
Basa Basa Hindi
Rantaman AS$1.843.742,82 (perkiraan)

Kuch Kuch Hota Hai (Hindi: कुछ कुछ होता है Ana Kadadéan) inggih punika filem drama ingkang nyariosaken babagan katresnan saking Bollywood India kang dipundamel warsa 1998. Pilm punika uga dipunputer ing nagara Inggris.

Sinopsis[besut | besut sumber]

Ana ing St. Xavier College ana murid sing jenenge Rahul Khana (Shahrukh Khan) lan Anjali Sharma (Kajol). Kelorone kekancan raket lan asring tukaran. Banjur ana murid anyar sing jenenge Tina Malhotra (Rani Mukerji). Ora suwé, banjur Rahul lan Tina pacaran, lan pungkasane nikah. Nanging, sawisé nikah Tina séda nalika babaran. Anake Tina dijenengi Anjali Khana. Sadurunge séda, Tina nulis wolung layang. Saben taun ing ulang taune Anjali, layang iku diwacakake siji mbaka siji. Sawisé Anjali umuré wolung taun, Rahul lan Anjani urip bebrayan karo simbahe. Nalika ulang taune sing kaping wolu, Rahul maringake layang wasiat saka Tina maring Anjali, surat iku nyritakake katresnane Rahul lan Anjali Sharma.

Rahul lan Anjali lunga menyang Shimla. Ing kana Anjali Khana ketemu karo Anjali Sharma. Suwene pirang-pirang taun, Anjali Sharma jebul durung duwé bojo. Ing pungkasan carita, Rahul Khanna nikah karo Anjali Sharma.

Tembang[besut | besut sumber]

Tembang Sing Nembang Durasi Paraga sing nembang ana ing filem
Kuch Kuch Hota Hai Udit Narayan, Alka Yagnik 4:56 Shahrukh Khan, Kajol, lan Rani Mukerji
Koi Mil Gaya Udit Narayan, Alka Yagnik, Kavita Krishnamurthy 7:16 Shahrukh Khan, Kajol, lan Rani Mukerji
Saajanji Ghar Aaye Kumar Sanu, Alka Yagnik, Kavita Krishnamurthy 7:14 Salman Khan lan Kajol
Kuch Kuch Hota Hai (Sad) Alka Yagnik 1:26 Shahrukh Khan lan Kajol
Yeh Ladka Hai Deewana Udit Narayan, Alka Yagnik 6:36 Shahrukh Khan lan Kajol
Tujhe Yaad Na Meri Aayee Alka Yagnik, Manpreet Akhtar, Udit Narayan 7:03 Kajol
Raghupati Raghav Alka Yagnik, Shankar Mahadevan 2:05 Shahrukh Khan
Ladki Badi Anjani Hai Kumar Sanu, Alka Yagnik 6:23 Shahrukh Khan lan Kajol

Bebungah[besut | besut sumber]

Bebungah Filmfare[besut | besut sumber]

  • Film Terbaik Penghargaan Filmfare - Yash Johar
  • Sutradara Terbaik Penghargaan Filmfare - Karan Johar
  • Aktor Terbaik Penghargaan Filmfare - Shahrukh Khan
  • Aktris Terbaik Penghargaan Filmfare - Kajol
  • Aktor Pendukung Terbaik Penghargaan Filmfare - Salman Khan
  • Aktris Pendukung Terbaik Penghargaan Filmfare - Rani Mukerji
  • Pengarah Seni Terbaik Penghargaan Filmfare - Sharmishta Roy
  • Skenario Terbaik Penghargaan Filmfare - Karan Johar

Bebungah Zee Cine Awards[besut | besut sumber]

  • Aktor Terbaik Zee Cine Award - Shahrukh Khan
  • Aktris Terbaik Zee Cine Award - Kajol Devgan
  • Peran Pendukung Terbaik Zee Cine Award - Rani Mukerji

Bebungah Sansui Viewer’s Choice Movie Award[besut | besut sumber]

  • Sansui Awards, Aktor Terbaik - Shahrukh Khan
  • Sansui Awards, Aktris Terbaik - Kajol Devgan

Bebungah Film Nasional[besut | besut sumber]

  • Best Film For Providing Wholesome Entertainment
  • Penyanyi Playback Wanita Terbaik

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Awards and achievements
Sing mengku  sadurungé:
Dil To Pagal Hai
दिल तो पागल है
Film Terbaik Penghargaan Filmfare
1998
Diganti déning:
Hum Dil De Chuke Sanam
हम दिल दे चुके सनम

Cithakan:Karan Johar