Kajol Devgan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Kajol Devgan
KAJOL.jpg
Kajol ing acara MNIK premiere, ing Festival Film Internasional Berlin 2010.
Pratélan latar wuri
Paraban Kajol Mukherjee
Saka Mumbai, Maharashtra, India
Pakaryan Aktor, prodhuser, penyanyi, panyerat tembang
Mangsa akarya 1992—2001, 2006—sapunika

Kajol Devgan inggih punika putri saking Tanuju lan Shomu Mukhrejee lan keponakan saking Nutan Behl. Kajol inggih punika génerasi kaping 4 aktris: Tanuju ibukipun, bibi ibunipun Nutan Behl, Shobhna Samarth simbah saking ibunipun, lan simbahipun Rattan Bai bintang filem ing mangsanipun. Kajol kados dipunpasangake kalih Aktor Shahrukh Khan. Kanyataanipun filem kalih Shahrukh Khan kathah kan dados Hits inggih punika (Baazigar, Karan Arjun, Dilwale Dulhaniya Le Jayenge, Kuch Kuch Hota Hai, lan Kabhi Khushi Kabhi Gham) kang berhasil dados super hits lan blockbuster. Terdaftar dados nomer 4 aktris saking ‘’Top Bollywood Actress” ing taun 2006.

  • Asma Asli: Kajol Mukhrejee
  • Asma Nikah: Kajol Devgan
  • Garwa: Ajay Devgan
  • Papan, tanggal Lair: Mumbai, 5 Agustus 1974

Film[besut | besut sumber]

Kajol inggih punika isteri saking Ajay Devgan kang dados aktor. Kajol terpesona déning kharisma Ajay.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ www.movietei.com(dipuntingali tanggal 10 Agustus 2011)
  2. ^ selebriti.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 10 Agustus 2011)