Kropoh, Ra'as, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kropoh
Désa
Kropoh kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Kropoh
Kropoh
Kropoh kapernah ing Jawa Wétan
Kropoh
Kropoh
Kropoh kapernah ing Indonésia
Kropoh
Kropoh
Koordhinat: 7°04′32″S 114°34′37″E / 7.07549°S 114.57694°E / -7.07549; 114.57694Koordhinat: 7°04′32″S 114°34′37″E / 7.07549°S 114.57694°E / -7.07549; 114.57694
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanRa'as

Kropoh iku désa ing Kacamatan Ra'as, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Ra'as, Sumenep