Kotlovina

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kotlovina
Kotlovina

Kotlovina minangka sajian daging goreng lan rebus Kroasia saka Zagreb lan Kroasia sisih Lor-kulon . Minangka panganan musiman sing populer dipangan nalika musim semi lan musim panas . Daging babi lan sosis digoreng banjur digodhog nganggo jus, anggur lan rempah-rempah dhewe. Garnish regional sing umum yaiku bawang, kentang, tomat, lada lan paprika .Kotlovina miturut sejarah wis disiapake lan disajikake ing njaba ruangan, nanging saiki dadi panganan umum sing diwenehake ing restoran lokal sing nyedhiyakake masakan Kroasia .