Babi rajang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Daging babi, dimasak lan disajikake

Rajangan daging babi, kaya potongan daging liyane, yaiku potongan dowo sing digawe jejeg karo tulang punggung babi lan biasane ngemot iga utawa bagean vertebra. Daging babi ora diproses lan luwih ramping tinimbang potongan liyane. [1] rajangan umume digunakake minangka bagean individu.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Pork 101: Know Your Cuts - Modern Farmer". Modern Farmer (ing basa Inggris). 2014-03-12. Diarsip saka sing asli ing 2017-09-16. Dibukak ing 2017-06-14.