Klompok dolanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Klompok bermain)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Artikel iki arupa bagéyan saka sèri
Pendhidhikan ing Indonésia
Tut Wuri Handayani.svg
Pendidikan anak usia dini

Taman kanak-kanak
Raudatul athfal
Klompok bermain

Pendhidhikan dhasar (Kelas 1-6)

Sekolah dhasar
Madrasah ibtidaiyah
Klompok belajar Paket A

Pendhidhikan dhasar (Kelas 7-9)

Sekolah menengah pertama
Madrasah tsanawiyah
Klompok belajar Paket B

Pendhidhikan menengah (Kelas 10-12)

Sekolah menengah atas/kejuruan
Madrasah aliyah/kejuruan
Klompok belajar Paket C

Pendhidhikan dhuwur

Akadhemi
Institut

Perguruan tinggi

Politèknik
Sekolah dhuwur
Universitas

Golongan dolanan (Basa Indonésia: Kelompok bermain) inggih punika salah satunggiling tataran pendhidhikan ingkang kanggé ndhidhik laré saandhaping yuswa gangsal taun (balita), saderengipun mlebet wonten ing TK utawi RA. Biasanipun laré wonten ing KB punika dipunajak dolanan kaliyan nembang. Kegiatan wonten kelompok dolanan uga ngasah ketrampilan siswa.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njawai[besut | besut sumber]