Keylor Navas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Keylor Navas
Real press 2015 (3).jpg
Navas taksih konferensi pers Real Madrid taun 2015
Katerangan priangga
Jeneng dawa Keylor Antonio Navas Gamboa
Tanggal lair (1986-12-15) 15 Dhésèmber 1986 (umur 32)
Papan lair Pérez Zeledón, Costa Rica
Dhuwur 1.85 m (6 ft 1 in)[1]
Posisi main kiper
Katerangan klub
Tim saiki
Real Madrid
Angka 1
Karir nom
1999–2005 Saprissa
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2005–2010 Saprissa 60 (0)
2010–2012 Albacete 36 (0)
2011–2012Levante (loan) 1 (0)
2012–2014 Levante 46 (0)
2014– Real Madrid 76 (0)
Tim nasional
2003 Costa Rica U17 3 (0)
2008– Costa Rica 76 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 13:52, 23 December 2017 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 7 October 2017

Keylor Antonio Navas Gamboa utawi misuwur kanthi asma Keylor Navas (lair ing San Isidro de El General, 15 Dhésèmber 1986; umur 32 taun) inggih punika atlét bal-balan profésional saking Kosta Rika ingkang main minangka kiper ing klub bal Spanyol, Real Madrid CF lan Tim Nasional Kosta Rika ing lével internasional.[2] Samenika Navas dados kiper utami Real Madrid sasampunipun saingan kalih Iker Casillas ing mangsa kawitan. Menika dipunsebabaken Casillas mutusaken kanggé pindhah dhateng klub FC Porto.[2]

Karir[besut | besut sumber]

Keylor Navas miwiti kariripun ing akadhemi bal Saprissa awit taun 1999, utawi wekdal umuripun nembé 10 taun.[2] Namung betah wekdal enem taun mawon, Navas saged minggah dhateng tim utami klub Kosta Rika wau.[2] Gangsal taun Navas sampun saged ngayahi karir awal kanthi saé, piyambakipun mutusaken kanggeé ijrah dhateng klub Eropa Albacete wiwit taun 2010.[2]

Karir Senior[besut | besut sumber]

  • 2005 - 2010 : Saprissa
  • 2010 - 2012 : Albacete
  • 2011 - 2012 : Levante
  • 2012 - 2014 : Levante
  • 2014 - Sekarang : Real Madrid[3]

Karir Timnas[besut | besut sumber]

  • 2003 : Kosta Rika U-17
  • 2008 - samenika : Kosta Rika[3]

Pranala njawi[besut | besut sumber]

(ing basa Indonésia) Keylor Navas

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. [http://www.realmadrid.com/en/football/squad/keylor-navas%7C work=Real Madrid CF(dipunundhuh tanggal 6 Januari 2018)
  2. a b c d e Profil Lengkap Keylor Navas(dipunundhuh tanggal 6 Januari 2018)
  3. a b Keylor Navas(dipunundhuh tanggal 6 Januari 2018)