Keylor Navas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Keylor Navas
Bra-Cos (15).jpg
Navas salaman kalawan pamain Brazil ing Piala Donya 2018
Katerangan priangga
Jeneng dawa Keylor Antonio Navas Gamboa
Tanggal lair (1986-12-15) 15 Dhésèmber 1986 (umur 33)
Papan lair Pérez Zeledón, Costa Rica
Dhuwur 1.85 m (6 ft 1 in)[1]
Posisi main kiper
Katerangan klub
Tim saiki
Real Madrid
Angka 1
Karir nom
1999–2005 Saprissa
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2005–2010 Saprissa 60 (0)
2010–2012 Albacete 36 (0)
2011–2012Levante (loan) 1 (0)
2012–2014 Levante 46 (0)
2014–2019 Real Madrid 76 (0)
2019–saiki Paris Saint-Germain
Tim nasional
2003 Costa Rica U17 3 (0)
2008–saiki Costa Rica 76 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 13:52, 23 December 2017 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 7 October 2017

Keylor Antonio Navas Gamboa utawi misuwur kanthi asma Keylor Navas (lair ing San Isidro de El General, 15 Dhésèmber 1986; umur 33 taun) inggih punika atlét bal-balan profésional saking Kosta Rika ingkang main minangka kiper ing klub bal Prancis, Paris Saint-Germain lan Tim Nasional Kosta Rika ing lével internasional.[2] Samenika Navas dados kiper utami Real Madrid sasampunipun saingan kalih Iker Casillas ing mangsa kawitan. Menika dipunsebabaken Casillas mutusaken kanggé pindhah dhateng klub FC Porto.[2]

Karir[besut | besut sumber]

Keylor Navas miwiti kariripun ing akadhemi bal Saprissa awit taun 1999, utawi wekdal umuripun nembé 10 taun.[2] Namung betah wekdal enem taun mawon, Navas saged minggah dhateng tim utami klub Kosta Rika wau.[2] Gangsal taun Navas sampun saged ngayahi karir awal kanthi saé, piyambakipun mutusaken kanggeé ijrah dhateng klub Eropa Albacete wiwit taun 2010.[2]

Karir Senior[besut | besut sumber]

  • 2005 - 2010 : Saprissa
  • 2010 - 2012 : Albacete
  • 2011 - 2012 : Levante
  • 2012 - 2014 : Levante
  • 2014 - 2019 : Real Madrid[3]
  • 2019 - saiki : Paris Saint-Germain

Karir Timnas[besut | besut sumber]

  • 2003 : Kosta Rika U-17
  • 2008 - samenika : Kosta Rika[3]

Pranala njawi[besut | besut sumber]

(ing basa Indonésia) Keylor Navas

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. [http://www.realmadrid.com/en/football/squad/keylor-navas%7C work=Real Madrid CF(dipunundhuh tanggal 6 Januari 2018)
  2. a b c d e Profil Lengkap Keylor Navas(dipunundhuh tanggal 6 Januari 2018)
  3. a b Keylor Navas(dipunundhuh tanggal 6 Januari 2018)