Menyang kontèn

Kerta Mandala, Abang, Karangasem

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kerta Mandala
Désa
Kerta Mandala kapernah ing Kabupatèn Karangasem
Kerta Mandala
Kerta Mandala
Kerta Mandala kapernah ing Bali
Kerta Mandala
Kerta Mandala
Kerta Mandala kapernah ing Indonesia
Kerta Mandala
Kerta Mandala
Koordhinat: 8°21′22″S 115°37′11″E / 8.3562°S 115.61968°E / -8.3562; 115.61968Koordhinat: 8°21′22″S 115°37′11″E / 8.3562°S 115.61968°E / -8.3562; 115.61968
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènKarangasem
KacamatanAbang
Kodhe laladan
administrasi
51.07.05.2010

Kerta Mandala iku désa ing Kacamatan Abang, Kabupatèn Karangasem, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Abang, Karangasem