Keles, Ambunten, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Keles
Désa
Keles kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Keles
Keles
Keles kapernah ing Jawa Wétan
Keles
Keles
Keles kapernah ing Indonésia
Keles
Keles
Koordhinat: 6°55′17″S 113°46′10″E / 6.92136°S 113.76948°E / -6.92136; 113.76948Koordhinat: 6°55′17″S 113°46′10″E / 6.92136°S 113.76948°E / -6.92136; 113.76948
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanAmbunten
Kodhe laladan
administrasi
35.29.12.2011

Keles iku désa ing Kacamatan Ambunten, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Ambunten, Sumenep