Kedhungamba, Baturetna, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kedhungamba
Désa
Kedhungamba kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Kedhungamba
Kedhungamba
Kedhungamba kapernah ing Jawa Tengah
Kedhungamba
Kedhungamba
Kedhungamba kapernah ing Indonésia
Kedhungamba
Kedhungamba
Koordhinat: 7°56′20″S 110°56′30″E / 7.9389033°S 110.9417222°E / -7.9389033; 110.9417222Koordhinat: 7°56′20″S 110°56′30″E / 7.9389033°S 110.9417222°E / -7.9389033; 110.9417222
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanBaturetna
Kodhe laladan
administrasi
33.12.07.2013

Kedhungamba iku désa ing Kacamatan Baturetna, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)