Kedhaton, Bandar Lampung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kedhaton
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiLampung
KuthaBandar Lampung
Kode Kemendagri18.71.01 Edit the value on Wikidata

Kedhaton iku kacamatan ing kutha Bandar Lampung, Lampung.