Kedgeree

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kedgeree
Kedgeree.jpg
Kedgeree
Panggonan asalIndia/United Kingdom
Woworan pokokRice, smoked haddock, eggs, parsley, butter or cream
Buku masakan: Kedgeree  Médhia: Kedgeree

Kedgeree (utawa sok-sok kitcherie punika sajian dumadi saka masak, iwak (tradisional garang haddock ), gajih, parsley, endhog, kari wêdakakêna, butter utawa krim, lan sok-sok sultanas .

Ing India, khichari minangka macem-macem jinis panganan legum - lan- nasi. Piring kasebut digawe nganggo campuran rempah-rempah sing dirancang kanggo saben resep lan roti panggang garing utawa digoreng sadurunge dilebokake. Piring iki pindhah menyang Inggris Victoria lan ganti kanthi dramatis.