Pangasepan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Daging sing digantung nang smokehouse ing Switserlan
Salmon chum sing asap panas

Pangasepan minangka proses rasa, coklat, masak, utawa ngreksa panganan kanthi mbuwang asap saka bahan kobong utawa kobong, umume kayu. Daging, iwak, lan teh sapsong lapsang asring diasep.