Pambumbuan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bahan-bahan kanggo tempel achiote : anatto ing lemah, oregano, cumin lemah lan cengkeh

Pambumbuan yaiku proses nambah uyah, jamu, utawa rempah-rempah, Iki duwé ancas kanggo kanggo nambah rasa ana ing panganan.