Pangawetan panganan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pengawetan pangan iku cara sing  digunakaké kanggo nggawé pangan kang duwé daya nyimpen wektu sing dawa lan nahan sawijining sipat fisik lan kimia pangan.

Referensi[besut | besut sumber]