Kecapi (woh)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kecapi
Sandoricum koetjape Blanco1.127.png
Kecapi, pelat botani dari Blanco
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Dhivisi: Magnoliophyta
Klas: Magnoliopsida
Ordho: Sapindales
Famili: Meliaceae
Génus: Sandoricum
Spésies: S. koetjape
Jeneng binomial
Sandoricum koetjape
Merr.
Sinonim

S. indicum dan S. nervosum

Kecapi, sentul utawa ketuat ya iku jeneng salah sawijing wit kang ngasilake woh kang jenenge uga kecapi. jeneng-jeneng liyane ing antarane ya iku kechapi (Mal.), sentol, santol utawa wild mangosteen (Ingg.), santor (Fil.) lan liya liyane. jeneng elmiahe ya iku Sandoricum koetjape (Burm.f.) Merr.