Kecapi (woh)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kecapi
Kecapi, pelat botani dari Blanco
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Plantae
Divisio: Magnoliophyta
Kelas: Magnoliopsida
Ordo: Sapindales
Kulawarga: Meliaceae
Marga: Sandoricum
Jinis: S. koetjape
Jeneng binomial
Sandoricum koetjape
Merr.
Sinonim

S. indicum dan S. nervosum

Kecapi, sentul utawa ketuat ya iku jeneng salah sawijing wit kang ngasilake woh kang jenenge uga kecapi. jeneng-jeneng liyane ing antarane ya iku kechapi (Mal.), sentol, santol utawa wild mangosteen (Ingg.), santor (Fil.) lan liya liyane. jeneng elmiahe ya iku Sandoricum koetjape (Burm.f.) Merr.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kecapi_(woh)&oldid=996461"