Menyang kontèn

Karangreja, Kromèngan, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Karangreja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKarangrejo
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Malang Regency" does not exist.
Koordhinat: 8°06′47″S 112°29′11″E / 8.11313°S 112.48648°E / -8.11313; 112.48648Koordhinat: 8°06′47″S 112°29′11″E / 8.11313°S 112.48648°E / -8.11313; 112.48648
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanKromèngan
Kodhe laladan
administrasi
35.07.31.2007

Karangreja iku désa ing Kacamatan Kromèngan, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.