Karang Anyar, Modung, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Karang Anyar
Désa
Karang Anyar kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Karang Anyar
Karang Anyar
Karang Anyar kapernah ing Jawa Wétan
Karang Anyar
Karang Anyar
Karang Anyar kapernah ing Indonésia
Karang Anyar
Karang Anyar
Koordhinat: 7°10′09″S 112°55′41″E / 7.16907°S 112.92792°E / -7.16907; 112.92792Koordhinat: 7°10′09″S 112°55′41″E / 7.16907°S 112.92792°E / -7.16907; 112.92792
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Wétan
Kabupatèn Bangkalan
Kacamatan Modung

Karang Anyar iku désa ing Kacamatan Modung, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.