Menyang kontèn

Modung, Modung, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Modung
Désa
Modung kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Modung
Modung
Modung kapernah ing Jawa Wétan
Modung
Modung
Modung kapernah ing Indonesia
Modung
Modung
Koordhinat: 7°11′00″S 112°56′18″E / 7.18331°S 112.9384°E / -7.18331; 112.9384Koordhinat: 7°11′00″S 112°56′18″E / 7.18331°S 112.9384°E / -7.18331; 112.9384
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanModung
Kodhe laladan
administrasi
35.26.16.2015

Modung iku désa ing Kacamatan Modung, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.