Kanton Bern

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Bern
Berne
Lambang Kanton Berne
Peta Swiss nuduhaké Kanton Berne
Ibu kutha Berne
Wilayah 5959 km² (Peringkat ke-2)
Titik paling dhuwur Finsteraarhorn 4274 m
Cacah pedunung (2006) 958.897 (Peringkat ke-2)
161 /km²
Bergabung 1353
Singkatan BE
Basa Jerman , Prancis, Berndeutsch
Eksekutif Regierungsrat, Conseil exécutif (7)
Legislatif Grosser Rat, Grand conseil (160)
Kuthamadya 399 buah
Distrik 26 Amtsbezirke, Distrik
Situs resmi www.BE.ch
Peta Kanton Berne

Kanton Bern (basa Prancis: Berne, basa Italia lan basa Romansh: Berna) iku sawijining kanton ing Swiss sing jembar wilayahé 5.959 km² lan populasi 947.100 jiwa (2003). Ibu kuthané ya iku Bern.

Ana 2 basa resmi ing kanton iki, ya iku basa Jerman lan Prancis.

Kuthamadya[besut | besut sumber]

Wiwit sasi April 2004, ana 396 kuthamadya ing Kanton Bern.

A-E[besut | besut sumber]

F-J[besut | besut sumber]

K-L[besut | besut sumber]

M-P[besut | besut sumber]

R-V[besut | besut sumber]

W-Z[besut | besut sumber]

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kanton_Bern&oldid=967064"