Kaliancar, Sélagiri, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kaliancar
Kalurahan
Kaliancar kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Kaliancar
Kaliancar
Kaliancar kapernah ing Jawa Tengah
Kaliancar
Kaliancar
Kaliancar kapernah ing Indonésia
Kaliancar
Kaliancar
Koordhinat: 7°47′09″S 110°53′55″E / 7.7858115°S 110.8985065°E / -7.7858115; 110.8985065Koordhinat: 7°47′09″S 110°53′55″E / 7.7858115°S 110.8985065°E / -7.7858115; 110.8985065
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanSélagiri
Kodhe laladan
administrasi
33.12.11.1007

Kaliancar iku kalurahan ing Kacamatan Sélagiri, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.