Kaliancar, Sélagiri, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kaliancar
Kalurahan
Kaliancar kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Kaliancar
Kaliancar
Kaliancar kapernah ing Jawa Tengah
Kaliancar
Kaliancar
Kaliancar kapernah ing Indonésia
Kaliancar
Kaliancar
Koordhinat: 7°47′09″S 110°53′55″E / 7.7858115°S 110.8985065°E / -7.7858115; 110.8985065Koordhinat: 7°47′09″S 110°53′55″E / 7.7858115°S 110.8985065°E / -7.7858115; 110.8985065
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanSélagiri
Kodhe laladan
administrasi
33.12.11.1007

Kaliancar iku kalurahan ing Kacamatan Sélagiri, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)