Menyang kontèn

Kabiskopan Lurín

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Lurín

Dioecesis Lurinensis
Lokasi
NagaraPeru
Provinsi grejawiLima
Statistik
Amba185 km2 (71 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
2,271,000
2,313,000 (85.0%)
Informasi
RitusRitus Latin
KatedralCatedral San Pedro
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopCarlos García Camader

Kabiskopan Lurín (Latin: Lurinen(sis)) yaiku kabiskopan sing ana ing Distrik Lurín, provinsi grejawi Lima, Peru.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 14 Dhesember 1996: Didegake minangka Kabiskopan Lurín saka Kabiskopan Agung Metropolitan Lima

Pimpinan[besut | besut sumber]

Sumber[besut | besut sumber]

Koordhinat: 12°16′42″S 76°52′58″W / 12.27833°S 76.88278°W / -12.27833; -76.88278