Menyang kontèn

Kabiskopan Concepción ing Paraguay

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Concepción en Paraguay

Dioecesis Sanctissimae Conceptionis in Paraguay
Lokasi
Nagara Paraguay
MetropolitanAsunción
Statistik
Amba30.984 km2 (11.963 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2006)
367,000
362,000 (98.6%)
Informasi
RitusRitus Latin
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopZacarías Ortiz Rolón, S.D.B.
Peta

Kabiskopan Concepción en Paraguay (Latin: Dioecesis Sanctissimae Conceptionis in Paraguay) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Concepción, provinsi grejawi Asunción, Paraguay.

Riwayat[besut | besut sumber]

Pimpinan[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 23°24′33″S 57°26′55″W / 23.4092°S 57.4487°W / -23.4092; -57.4487